Danmark for udlændinge

I dag havde jeg fornøjelsen af at holde oplæg på Arbejdermuseet. Her var Institut for Digitalisering på CBS på besøg, for at få lidt at vide om det danske velfærdssamfund og den danske arbejdsmarkedsmodel. Mere end halvdelen af instituttets ansatte er fra udlandet. Min opgave var at give et historisk perspektiv på, hvordan vi er kommet frem til det Danmark, vi kender i dag.

Jeg havde æren af at optræde sammen med gode folk fra museet. Britta Thomsen, tidligere MEP og adjungeret professor på CBS havde arrangeret.

Arbejder du selv på en virksomhed eller i en institution med mange udenlandske ansatte? Kunne de ha’ glæde af lidt historisk baggrund for, hvorfor dette mærkelige, lille land er skruet sammen som det er, og hvorfor danskerne opfører sig som de gør? Så tøv ikke med at slå på tråden 😉

Skriv en kommentar