Jobskifte – men stadig på ROMU

Siden 1.1. 2021 har jeg været chef for Forskning og Kulturarv på ROMU. På den tid har jeg lært meget. Jeg har lært nye, gode kolleger at kende. Jeg har lært nyt om museumsdrift. Men jeg har også lært noget om mig selv: nemlig at mit museumshjerte først og fremmest banker for forskning og formidling, mere end for ledelse og administration.

Jeg har kun et begrænset antal arbejdsår tilbage. Og jeg har besluttet, at de skal gå med det som jeg synes er sjovt og spændende – og som jeg er bedst til.

Derfor er jeg efter eget valg fratrådt mit job som afdelingsleder på ROMU. Til gengæld er jeg tiltrådt en nyoprettet stilling samme sted, som museumsinspektør og seniorforsker. Det glæder jeg mig meget til.

Og ikke mindst glæder jeg mig til at kunne fortsætte det gode samarbejde med kollegerne på ROMU og i resten af museumsverdenen – nu blot med en anden, men velkendt kasket på.

Skriv en kommentar